Nova mrežna stranica Tržnice d.o.o. Pula

Od ovog tjedna aktivna je nova mrežna stranica Tržnice d.o.o. Pula koju možete pogledati na osobnom računalu ili mobitelu, a potražite je na adresi https://www.trznica-pula.hr/ .

Tijekom protekla 2-3 mjeseca, vrlo je aktivno Tržnica komunicirala sa svojim posjetiteljima, kupcima i zakupcima, prodavačima hrane i ostalih proizvoda na pulskim tržnicama, putem Facebook stranice. Tamo su se svakodnevno nudile informacije o proizvođačima, dostavi ili gdje preuzeti proizvode kada tržnice nisu radile te o promjenama uvjeta i napokon o otvorenju lokala, trgovina, kafića i zelene tržnice.

Aktivnosti na Facebook stranici će se nadalje održati kao jedan vrlo praktični način komunikacije s dijelom potrošača, kupaca koji dolaze na pulski markat, no vrlo je bitno da je tu sada i prilagođena nova web stranica koja se može pogledati na adresi https://www.trznica-pula.hr.

Na samim stranicama predstavit će vam sve novosti i aktivnosti, te je zamišljena kao centralno informativno mjesto prilagođeno svim modernim uređajima i kreirana sukladno posljednjim tehnologijama.

Pin It on Pinterest