67. Pulski filmski festival // Poziv za volontiranje

Pulski filmski festival poziva sve zainteresirane starije od 15 godina da postanu dio entuzijastičnog tima 67. Pulskog filmskog festivala i steknu nezaboravno iskustvo kroz dinamične programske i organizacijske aktivnosti najdugovječnijeg filmskog festivala u Hrvatskoj!

Volonteri sudjeluju u pripremnim i provedbenim aktivnostima a u prijavi mogu iskazati afinitete prema određenim festivalskim cjelinama; odjelu za odnose s javnošću, marketinga, ureda za goste ili odjelu tehnike i produkcije.

Izuzev jedinstvenog festivalskog iskustva i usavršavanja dosadašnjih znanja te stjecanja vještina unutar vlastitog interesnog područja, svim volonterima osigurana je festivalska akreditacija, uz koju besplatno mogu pratiti sve festivalske programe a za volontere koji nisu iz Pule, na raspolaganju su parcele za kampiranje u Kampu Arena Stoja (uz posjedovanje vlastite opreme) od 18. do 26. srpnja.

Prijave se zaprimaju putem mrežnog obrasca na stranici www.pulafilmfestival.hr i otvorene su do 26. lipnja, odnosno popunjavanja  predviđenih volonterskih pozicija.

Pin It on Pinterest