Koncert ove subote na pulskom Kaštelu : Stožer 19

Koncertna zbivanja se vraćaju na pulski Kaštel – ove subote u organizaciji Incognito Agency i  Audiolaba održat će se koncert pod nazivom Stožer 19.

U duhu parole «dva tjedna su ključna», organizatori pak kažu da su «tri benda ključna» a program donosi uz živu svirku još i dva DJ-a.

Program počinje u 21 sat te završava u 05 sati, a nastupaju zagrebački Kozmodrum,  pulska Stormera i projekt tri glazbena virtuoza koji će nastupiti isključivo za ovu priliku – riječ je o projektu «HUM» koji okuplja basistu Miroslava Tovirca, gitaristu Alena Spadu i bubnjara Marca Quarantotta. Za glazbenu selekciju za DJ pultom predstavit će se za novonastali DJ kolektiv Timekillersi Radio Maestrala (Željko & Marijan) dok je za after party zadužen dobro znani zagrebački DJ Mario Kovač.

Ulaznice se u pretprodaji po cijeni od 40 kuna mogu kupiti u Activa Travelu u Puli Istra na svim Entrio prodajnim mjestima  ( https://www.entrio.hr/outlets ) i online  na sljedećem linku shorturl.at/juvGV .

Na dan koncerta ulaznice se mogu kupiti na ulazu u Kaštel po cijeni od 50 kuna, dok je nakon ponoći cijena ulaznice 30 kuna.

Preporuča se kupiti ulaznicu u pretprodaji, jer je zbog epidemioloških mjera, broj posjetitelja ograničen na 300 ljudi.

U slučaju kiše, događaj se prebacuje za sljedeći vikend.

Ugasimo tišinu i vidimo se na Kaštelu ove subote!

TIMETABLE:

21:00h – TIMEKILLERSI(Željko & Marijan)

21:30h – HÛM ( fusion jam session)

22:15h – TIMEKILLERSI(Željko & Marijan)

22:30h – STORMERA

23:15h – TIMEKILLERSI(Željko & Marijan)

23:30h – KOZMODRUM 

00:30h – MARIO KOVAČ 

05:00h – Laku noć 🙂

Pin It on Pinterest