Angels Wedding – novi poslovni prostor u Puli u Zagrebačkoj ulici

Danas je u 12 sati svečano obilježeno otvorenje novog salona vjenčanica Angels Wedding na novoj adresi u Puli. U 2020. godini, tvrtka Diskos d.o.o. ujedno obilježava ulazak u desetu godinu uspješnog poslovanja. Uz prijatelje i uzvanike, nazdravili su za sva prelijepa prošla iskustva te godine koje ih nadalje čekaju u radu, stvaranju čarolije i nezaboravnih trenutaka za svoje klijente.

Ljepoti današnjeg događaja doprinijele su Jasna Jaklin Majetić predsjednica HGK ŽK Pula i voditeljica Jelena Vitasović koje su se riječima podrške i radosti za višegodišnji uspješan rad obratile svim članovima tima Angels Wedding te brojnim gostima koji su se odazvali svečanom događaju.

Vlasnica tvrtke Diskos d.o.o. Enđela Peroli zahvalila se svima na dolasku te pozvala gošće da pogledaju ponudu svečanih haljina, posebno novu kolekciju, ali i veliki izbor vjenčanih haljina. 

U dobroj atmosferi i smijehu, događaj na novoj adresi, Zagrebačka ulica 1, Angels Wedding-a nastavio se do popodnevnih sati.  

O salonu vjenčanica Angels Wedding:

Salon vjenčanica otvoren 2012. godine. Ističu se u gospodarskom segmentu kao pouzdani partner u organiziranja vjenčanja te kao specijalizirana trgovina za prodaju i najam vjenčanica, svečanih haljina i vjenčanog prstenja. Angels Wedding poznati su po tome što uvijek prate trendove na najboljim europskim sajmovima vjenčanja kao što su u Barceloni, Rimu ili Milanu, a donose svjetski poznate brendove od kojih su neki kao Sherri Hill, Mac Duggal, Mori Lee, Rosa Clara, Enzoani i Prahir.

Pin It on Pinterest