Rakovčeva Sliparija premijerno 25., 26. i 27. lipnja 2020. u 20 sati

Po mnogima jedan od najboljih romana Milana Rakovca, Sliparija, doživjet će svoje premijerno kazališno-filmsko izdanje kao multimedijalni projekt u režiji Matije Debeljuha na daskama INK 25., 26. i 27. lipnja u 20 sati na maloj sceni. 

Bit će to prva premijera u “doba Covid – 19” pa stoga i zbog poštivanja svih mjera imati čak tri izdanja kako bi ju svi pretplatnici i zainteresirani posjetitelji mogli vidjeti. 

Oduševljen trećim postavljanjem vlastitih djela na scenu INK, sam se autor obratio nazočnima na današnjoj konferenciji za medije, prisjećajući se i nagrađivane predstave ‘Riva i druxi i Blak. Njegovo osobito zadovoljstvo leži u činjenici da je za njegovim romanom posegnuo mladi autor kojeg, kao i njegovu obitelj, pozna od malih nogu. 

Vrlo nadahnuto, obratio se i redatelj predstave i video materijala, kao i glumica i dramaturginja Rosanna Bubola. 

U svakom slučaju, ostaje vam da posjetite kazalište i sami se uvjerite u originalnost umjetničkog djela koje objedinjuje mudrost, životno iskustvo provjerenog istarskog književnog barda i mladog, talentiranog multimedijalnog umjetnika. 

Predstava Sliparija nastala je u sklopu programa Čakavske scene INK i sufinancirana je sredstvima Istarske županije, Upravni odjel za kulturu i zavičajnost. 

Vidimo se u INK!

Pin It on Pinterest