Informacije o posebnim uputama za 67. Pulu

Sukladno epidemiološkim uvjetima usuglašenim sa Stožerom civilne zaštite Istarske županije za održavanje 67. Pulskog filmskog festivala, ljubazno molimo posjetitelje da se informiraju o posebnim uputama radi nesmetanog praćenja programa.

Posjetiteljima je na raspolaganju 5 ulaza u Arenu, a svoja mjesta mogu zauzeti svakodnevno od 19:00 sati.  Na svakom će ulazu na istaknutom mjestu biti postavljena sredstva za dezinfekciju ruku. Nakon obavezne dezinfekcije, posjetitelji će putem audio zapisa ostaviti osnovne podatke (ime, prezime, broj telefona).

Prilikom ulaska i izlaska obvezno je nošenje zaštitne maske koja se smije skinuti tijekom gledanja projekcije. Sjedala su postavljena u parovima, metar i pol udaljena od sljedećih sjedećih mjesta, a ukupni kapacitet sjedala je 1500.  Fizički razmak obvezan je i prilikom ulaska i izlaska u Arenu.    

Na drugim filmskim lokacijama (INK i Kino Valli) primjenjivat će se iste mjere, a posjetiteljima će se na ulazu beskontaknto izmjeriti tjelesna temperatura. Ako mjerenje pokaže povišenu tjelesnu temperaturu, posjetitelj može pričekati petnaestak minuta, zbog eventualnog napora organizma uzrokovanog vrućinama, i ponovno zatražiti mjerenje. Posjetitelj koji ima potvrđenu povišenu temperaturu neće moći prisustvovati projekciji. Umjesto audio zapisa u INK i Kinu Valli gledatelji su dužni upisati osobne podatke u evidenciju posjetitelja.

Pin It on Pinterest