Besplatno parkiranje na uređenom parkiralištu na Saccorgiani

Pozivamo građane i sve goste koji vozilima idu prema Verudeli, da koriste besplatno parkiralište na Saccorgiani

Grad Pula podsjeća građane i sve goste koji vozilima idu prema Verudeli na nedavno uređeno parkiralište Saccorgiana te ih pozivamo da na toj lokaciji parkiraju svoja vozila.

Kontinuirano radimo na povećanju protočnosti prometa te na promišljanju prometa u mirovanju, a kako je prema Verudeli tijekom ljetnih mjeseci značajno povećan broj vozila uoči turističke sezone dovršeno je uređenje ovog parkirališta, a parkiranje je besplatno.

Prije početka turističke sezone Grad Pula je dovršio radove na uređenju novog parkirališnog prostora na popularnoj Saccorgiani. Riječ je o uređenju makadamske površine od cca 3.500 četvornih metara koja može primiti veću količinu vozila. Uvođenjem novog parkirališta osiguran je besplatan parking građanima Pule i gostima u vrijeme turističke sezone, za vrijeme odlaska na plaže na području Verudele i posjetima drugim sadržajima u okolici. 

Ovime je Grad Pula omogućio dodatna parkirna mjesta tijekom turističke sezone, a sve u cilju smanjenja  gužvi u prometu i na parkiralištu Verudela kao i nepropisno parkiranih vozila na dijelu same prometnice.

Odgovori

Pin It on Pinterest