Kako poslovati u digitalnom dobu

Kako poslovati u digitalnom dobu tema je Ljetne škole konkurentnosti koja se, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore održava u Puli. Riječ je o jednoj u nizu besplatnih radionica koje su namijenjene poduzetnicima, a koji će dobiti znanja, vještine i savjete koje odmah mogu primijeniti u svom poslovanju.

Edukacija se održava u sklopu ciklusa edukacije pod zajedničkim nazivom Akademija industrijskog razvoja, a od stručnjaka iz savjetničke tvrtke Apsolon polaznici će moći naučiti kako povećati svoje inovacijske kapacitete, kako izraditi digitalne strategije poslovanja te kako optimizirati proces digitalizacije.

U intenzivnoj radnoj atmosferi, u Hotelu Park Plaza Histria uz sve protuepidemijske mjere, izmijenjuju se iskustva u korištenju metode za razvoj i brzu komercijalizaciju inovacija Design Thinking te upravljanju ljudskim potencijalima i razvoju pametnih vještina u cilju postizanja konkurentnosti. Središnja tema ove trodnevne edukacije jest digitalna transformacija i prilagodba tržišnim promjenama koje donosi digitalno doba.

Uime Hrvatske gospodarske komore sudionike skupa pozdravio je potpredsjednik HGK za industriju i energetiku Tomislav Radoš.

Pin It on Pinterest