Traži se karta više za plesnu predstavu ONE

Zbog velikog interesa publike, osim izvedbi  28. i 29. rujna, najavljujemo i novi termin izvedbe plesne predstave ONE, u srijedu, 30. rujna u 20 sati.

Već 2. listopada 2020. plesna predstava ONE  sudjeluje na Kliker festivalu. Festival je to plesa, pokreta i igre koji se u Varaždinu održava petu godinu zaredom.

Zaželimo ansamblu sretan put!

O predstavi:

Koreografkinja: Andrea Gotovina u suradnji s izvođačicama 

ONE su: Alja Erjavec, Donata Butković, Karla Medakov, Lana Crnogorčić,

 Melissa Malešević, Mirjana Andrić, Nina Peruško, Nola Kliček, Tara Buić

 Predstava inspirirana odrastanjem…

U svijetu odrastanja nailazimo na prekretnicu, raskršće jednako trenutku u kojem uočavamo promjene u sebi i oko sebe. S melankolijom se osvrćemo na djetinjstvo, ne primjećujući da ono zapravo i dalje traje. Borimo se, tražimo, strahujemo i nadamo se, ali…

… one ne odustaju. One grade, … sanjaju… čekaju… Dugo čekaju. One padaju. One vrijede svake sekunde.  One vole i one su voljene.  One su svoj prošli strah, i buduća ambicija. One su netko nekome,  nečiji razlog,  jedinstvene…  One su usamljene. One su prijateljice, Kćeri i sestre. One su vječne. One nisu nevidljive, bezgrešne i  bezimene. One nisu zamah u samo jednom smjeru,  niti trenutak vrijedan prolaska. One nisu savršene.  One su prekrasne,  tako prekrasne.  One su prvi poljubac, djevojčice u tijelu boginje.  One su prvi prekid i nečija bol. One su osmjeh,  podsjetnik.  One su sve što nešto znači. 

…Zahvaljujemo donatorima misli, sjećanja, osjećaja, ispisanih i izgužvanih stranica…

Trajanje: 40 minuta

Pin It on Pinterest