Gradonačelnik Boris Miletić čestitao na srebrnoj medalji Robertu Klačaru

Na današnjem prijemu održanom u Komunalnoj palači gradonačelnik Boris Miletić čestitao je judašu Robertu Klačaru na osvojenom srebru na nedavno održanom Europskom prvenstvu za mlađe seniore u Poreču.
„Iskreno čestitam na uspjehu. Želim da i ubuduće postižeš dobre rezultate te da u judu, sportu kojeg treniraš od malih nogu i kojeg zaista voliš, uspiješ realizirati sve postavljene ciljeve“ rekao je gradonačelnik Miletić.

Trener Dean Ilić rekao je kako iza ovog sjajnog rezultata stoje veliki napori  koji su vidljivi ne samo Robertovim rezultatom nego i rezultatima drugih natjecatelja u klubu. Zahvalio je Gradu Puli na podršci u radu kluba kroz financijsku potporu i ustupanjem adekvatne infrastrukutre za trening. Osvrnuo se  na trenutno stanje u sportu obzirom na pandemiju COVID 19 rekavši da je to jedna od mnogih prepreka s kojom se mora naučiti živjeti te da su treninzi prilagođeni okolnostima. Zatim je uručio gradonačelniku monografiju Kluba „Istarski borac“ naglasivši da je u izradi i nova monografija u kojoj će biti uvršteni najnoviji rezultati i podaci o radu kluba.

Robert Klačar osvrnuo se na svoje natecanje rekavši da je imao dobre borbe i da je zadovoljan postignutim te da mu je cilj jednog dana predstavljati Pulu na olimpijadi. Inače, 21-godišnji Robert je na Europskom prvenstvu za mlađe seniore (do 23 godine)  održanom ove godine u Poreču osvojio srebrnu medalju u kategoriji do 66 kg. Na Europskom seniorskom kupu u Dubrovniku osvojio je također srebro dok je 2019. godine bio na  sedmom mjestu na Europskom juniorskom prvenstvu u Finskoj. Student je Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.

Odgovori

Pin It on Pinterest