IDS-ovi gradonačelnici, saborski zastupnici, euro zastupnik i župan čestitali blagdane građanima

PULA – Jučer je na društvenim mrežama objavljen inspirativan video uradak u kojem predstavnici IDS-a upućuju čestitke svim građanima uoči nadolazećih blagdana te zahvale onima koji su ovu godinu, usprkos svemu, učinili boljom. 

Iako je godina na izmaku okrenula svijet naglavačke, predstavnici IDS-a su kroz opuštenu atmosferu poslali poruke optimizma, zajedništva i nade, uz napomenu da se nisu predali.

U kratkom video uratku uputili su i najtoplije zahvale hitnim službama i medicinskom osoblju koji daju sve od sebe za zdravlje svih nas, našem stožeru na odličnom upravljanju ovom izvanrednom situacijom, te svima onima koji su pokazali snagu istarskog zajedništva, od djelatnika odgojno-obrazovnog sustava, ugostiteljskim i turističkim djelatnicima do proizvođača, obrtnika i poduzetnika.

– Bila je kako je bila, a sad zajedno idemo naprijed, poručio je predsjednik IDS-a Boris Miletić poželjevši još jednom svima sretan Božić i novu godinu – da nam 2021. bude bolja i da se čim prije vratimo na staro normalno!

Odgovori

Pin It on Pinterest