DOMINACIJA MUŠKARCA NAD ŽENOM ILI IPAK KONTRA KONTROLI

Piše: Sonja Sabol

Žene su pasivne, žele sigurnost prije svega, onda tek gledaju zadovoljstvo u krevetu. Kod muškaraca je drugačije oni su aktivni lovci. Međutim zna se dogoditi da jedna od 100 žena koja je sasvim drugačija, kontrira kontroli jer može. Krasi ju inteligencija i ljepota, ona je kao opasnost koja se dozira.

Najmekanije mjesto na ženinu tijelu je vagina, prema tome da bi žena bila zadovoljena, muškarac mora znati biti lovac, jer ponekad se zna dogoditi da lovac postane lovina. To nikako nije dobro, dominacija može biti podjednaka jedino u postelji tokom samog čina.

Ukoliko muškarac ne zna dominirati, onda ništa od njega.(nesigurnost se njuši kao kap krvi u moru, morski pas tada kreće prema plijenu i trga sve pred sobom.) Kada žena uoči nesigurnost iza maske zavodništva, ona odlazi jer zna da ne može dobiti ništa od tog muškarca.

Pravi muškarac mora u sebi imati čvrst karakter, tako da samo dok pogleda ženu ona zašuti i potiho na prstima ode do spavaće sobe. Tamo ga čeka vjernije od opatice i poda mu se poput ruže koja je procvjetala. Ništa nježno, udri brate pokidaj sve sa nje, odradi posao kako treba da joj tjedan dana seks ne padne napamet. Kasnije se gledate u mraku, oboje unakaženi ali prije svega zadovoljni.

Netko baca kosku (kost) a netko je AP (Jurišna puška AP M70), što bi značilo ako se žena zauzme za sebe tokom konverzacije i zna kako dominirati nad muškarcem, ona će zasigurno dominirati i u krevetu. Provjereno.

Većina muškarca si jedino zna lupati rukama o prsa za vrijeme nogometnih utakmica a kada treba pokazati umijeće u krevetu, onda su žene te koje lupaju glavom o zid jer nisu zadovoljne. To ne mora biti nešto apstraktno ali zečji seks od par minuta nikako, pa nije to bauštela. Ženu zavodiš, igraš se s njom u krevetu, sve gori, pada, lomi se…

Muškarac mora imati dominaciju, analizirati ženu nakon što joj priđe a ne igrati se sa njom na način da joj baci kost pa da ona trči, to rade iskompleksirane osobe. Takvim ljudima to diže ego, oni su kao mala djeca. ”Mene hoće, mene želi, ja sam najljepši…” Pa što si dijete ili muškarac?

Ako oboje strane, muškarac i žena imaju doma ono što žele manja je vjerovatnost da će doći do prevare, međutim ako je žena samo tihi cvijet a on kućna mačka koja leži na kauču, onda je provod vani zagarantiran. Nema stagnacije u životu i odnosima. Stagniraj sa poslom, nećeš imati novac, tako je u odnosu, seksu, svemu.

Muška strana se mora znati zauzeti za ženu, kako bi joj dala na znanje da će joj pružiti sve, to ne mora nužno značiti obilje bogatstva i materijalne stvari već slobodu. Ukoliko ti mene stežeš, držiš u šaci sa strepnjom da ne odem, ti mene gušiš. Ptica u kavezu je naučna na kavez i ona će možda odletjeti ali će se i vratiti. Tako je sa ženama koje su izuzetno lijepe i pametne. Ako se ženi oduzima sva sloboda, reagira se verbalnim napadom na nju, obezvrjeđuje se njezino vrijeme, njeno razmišljanje, ugnjetava ju se, ona će bez oklijevanja otići od najvoljenijeg muškarca.

Jedan pravi alfa muškarac neće sebi dozvoliti da ispadne papčina pred samim sobom a kamoli pred društvom. Učiniti će korak na način da joj priđe nježno ali zaigrano, nasmijati će ženu, gledati je tokom cijele konverzacije u oči, ispitivati će ju ali ne kao da je na poligrafu, već umjereno kroz zezanciju. Galantan i šarmantan, na kraju najvažnije od svega je da takav muškarac ima karakter. Dok se sve krene rušiti u životu, žena mora osjetiti njegov stav ”Ne brini, sve ću srediti.”

Nažalost upravo zbog toga jer se su neke stvari izgubljene, muškarci su sada arogantni, puni sebe, dok su žene sve više sklone tome da budu bez muškarca jer ne nailaze na ono što im treba. Arogantan stav ne dobiva, samo gubi. Također skrušena ramena tokom rasprave pokazuju da se muškarac ne zna zauzeti za sebe, lako odustane, povuče se i kraj. Lovac postane lovina, tada mogu slobodno naciljati metu i to je to.

Nedavno mi se dogodila situacija, dečko je dobar, zgodan ali test dominacije nad ženom nije prošao. Ako mi ne možeš dokazati da si dominantan onda ne možeš niti dominirati. Uredu, ja također znam biti vrlo direktna ”Fino zajebana cura” rekla bi moja prijateljica Duda. No, od muškarca tražim osnovne stvari- STAV, KARAKTER I DOMINACIJU. Ukoliko to muškarac nema, nemamo o čemu pričati.

PS: Prijatelj mi nije mogao doći k sebi, nakon što je vidio kontra kontroli iliti što je kada žena dominira.

Odgovori

Pin It on Pinterest