Boris Miletić s gospodarstvenicima u Pazinu

Miletić s gospodarstvenicima u Pazinu: Zajedno smo gradili najrazvijeniju regiju, a sad ćemo ju odvesti još korak dalje

PAZIN – Kandidat IDS-a za istarskog župana Boris Miletić sinoć je u Pazinu nastavio svoj niz susreta s istarskim gospodarstvenicima, s kojima je podijelio svoj plan za konkurentno gospodarstvo Istre.   

– Istarsko malo i srednje gospodarstvo, naše poduzetnike, obrtnike, vrijedne radnike i poljoprivrednike vidimo kao temelj sigurne i stabilne regije, kazao je Miletić napomenuvši da Istra danas nije slučajno najrazvijenija regija Hrvatske.

– Rezultat je to, prije svega, rada i truda istarskih gospodarstvenika, odnosno građana, ali i realizacije strateških projekata i politika koje je predvodio IDS. Već 31 godinu gradimo zajedno Istru, a sad ćemo tu istu najrazvijeniju regiju odvesti još korak dalje na putu razvoja i napretka!

Miletić je gospodarstvenicima poručio da ima jasan plan izlaska iz ove zdravstvene krize te da će u suradnji s njima županija, gradovi i općine konstanto osmišljavati programe financijske i stručne podrške za gospodarstvo i nova radna mjesta.

– Vjerujemo u naše gospodarstvenike i za njih smo spremni jamčiti, zato ćemo ojačati jamstveni fond za brži razvoj poduzetništva i zapošljavanje!, istaknuo je kandidat za istarskog župana Boris Miletić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pin It on Pinterest