Izvođenje prekopa zbog uključivanja korisnika na javnu telekomunikacijsku mrežu

Trgovačkom društvu Ericsson Nikola Tesla Servisi d.o.o. Zagreb odobrena je izmjena vremenskog razdoblja za izvođenje građevinskih radova unutar građevine nerazvrstane ceste (kolnika i nogostupa) i uvođenje privremene regulacije prometa na dijelu Ulice Kaštanjer, kod k.br. 34, 36 te je istom trgovačkom društvu odobreno i izvođenje radova u dijelu Japodske ulice i Ulice Kaštanjer, a sve radi izgradnje priključaka za nove korisnike na javnu TK mrežu HT-a.

Odobrenje za radove u Ulici Kaštanjer kod k.br. 34. i 36. je izdano za vremensko razdoblje od  27. ožujka do 5. travnja 2021. godine, budući zbog nepovoljnih vremenskih prilika i tehničkih poteškoća isti radovi nisu bili izvedeni u studenome prošle godine.

Glede izvođenja radova neposredno kod križanja Ulice Kaštanjer i Japodske ulice odobrenje je izdano za vremensko razdoblje  od 25. do 29. ožujka 2021. godine.

U navedenim periodima izvođenja radova na snazi će biti privremene regulacije prometa te se mole svi sudionici u prometu na dodatni oprez i poštivanje prometne signalizacije.

Odgovori

Pin It on Pinterest