Boris Miletić predao preko 11.000 potpisa podrške za kandidaturu za istarskog župana

PAZIN – Kandidat za istarskog župana Boris Miletić danas je predao kandidacijske liste s prikupljenim potpisima potpore za župana i Skupštinu istarske županije u Županijskom izbornom povjerenstvu u Pazinu.

– Prikupljeno je preko 11 tisuća potpisa podrške građana, što je, obzirom na okolnosti s pandemijom, zaista impresivan broj. Stoga, 11 tisuća puta hvala od srca svima koji su iskazali tako veliku potporu mojoj kandidaturi, kao i zajedničkoj listi za Županijsku skupštinu koalicije IDS-ISU-Zeleni, istaknuo je Miletić, dodajući:

– Istra je u mnogo čemu korak ispred, ali želimo biti barem dva koraka ispred! To je moj cilj i znam da ga s programom ‘100% Istra’ možemo ostvariti. Vjerujem u naše ljude i u snagu Istre! Znam da kvalitetni i jaki projekti Istru mogu dovesti u društvo najrazvijenijih europskih regija!

Govoreći o listi za županijsku Skupštinu, kandidat za istarskog župana naglasio je da je lista „ogledalo Istre“. – Zastupljeni su svi dijelovi Istre. Posebno smo vodili računa o ravnopravnosti spolova, kao i da na listi budu zastupljene sve manjine koje Istru čine tako posebnom, naveo je Miletić, koji je zaključio da

„zajedno nastavljamo razvijati Istru – i nećemo stati dok ne budemo 100% u svakom pogledu.“

Uz kandidata za istarskog župana Boris Miletić, na predaji liste su sudjelovali i kandidat za zamjenika župana Tulio Demetlika, predsjednik Istarske stranke umirovljenika Zdenko Pliško i potpredsjednica Zelenih Gordana Ferenčić.

Odgovori

Pin It on Pinterest