Veliki live koncert grupe Vigor u Općini Fužine nakon godinu i pol dana stanke

Fužine, 18. lipnja 2021. Dečki iz grupe Vigor nakon godinu i pol dana stanke održat će svoj veliki live koncert u Fužinama, u subotu, 26. lipnja 2021. godine s početkom u 20 sati, ispod Brane.


Nakon što su sa svojim glazbenim repertoarom obišli pola svijeta, najpopularniji zabavni bend u Hrvatskoj, stiže i u Fužine. Zašto i nakon 9 godina nose tu titulu, saznat ćete na njihovom koncertu, a vjernim su fanovima istinski nedostajali u live izdanju.  

Uživat će se i plesati uz njihove poznate hitove Marija, Šatori, Još fališ, Merak, Vino rumeno, Da sam ja on i dr. Publiku svih generacija očekuje odličan provod pod prekrasnim fužinarskim nebom u smiraj dana kada noć zamjenjuje dan.  

Svakako se sudionicima savjetuje, uz plesni outfit i dobru vibru, ponijeti i topliju odjeću jer koncert će  trajati do kasnih noćnih sati koje su u Gorskom kotaru osvježavajuće. Svježe goranske noći začinjene glazbenim ritmom i dobrim provodom zasigurno jamče fantastičan san. Preporučuje se priprema i okrjepa za neodoljiv glazbeni doživljaj kod lokalnih ugostitelja uz jela od divljači, goransku pastrvu, štrudle od borovnice, kremu od bazge, likere od plodova gorja….

Više informacija potražite na Facebook stranicama. Koncert se održava u skladu s epidemiološkim mjerama.

Odgovori

Pin It on Pinterest