28. Ljetne večeri Općine Fužine započinju koncertom grupe Vigor

Fužine, 23. lipnja 2021. – Općina Fužine, atraktivna gorska rivijera, privlači posjetitelje i nizom aktivnosti tijekom ljetnih mjeseci. Poznate Ljetne večeri i to 28. po redu u Općini Fužine započinju 26. lipnja u glazbeno-plesnom ritmu za što će se pobrinuti poznata hrvatska grupa Vigor. Bit će to prvi njihov koncert nakon duže stanke, a započet će u 20:30 sati. Posjetitelji će uživati u njihovim poznatim hitovima Vino rumeno, Šatori, Da sam ja on, Još fališ, Marija, Merak i d. Ulaz na koncert koji se održava ispod Brane u centru Fužina je besplatan.

Ovog vikenda obilježit će cijeli niz događanja posvećenih podvodnoj orijentaciji gdje će sudionici pri ronjenju koristiti instrumente za snalaženje u specifičnom ambijentu. Naime, od 24. do 27. lipnja uz kamp u podvodnoj orijentaciji održat će se čak tri državna prvenstva i veliko finale Europskog kupa u podvodnom orijentaciji na jezeru Lepenica.

Djeca od 10 do 18 godina starosti uživat će u Likovnoj koloniji koju organizira udruga Art klub Gorski kotar. Radionica će tematski biti usmjerena na oslikavanje stakla i keramike, a svaki od sudionika oslikat će svoju personaliziranu šalicu. Početak radionice, koju vodi Jasna Malner Ladišić prof. likovne kulture, je 26. lipnja od 10 sati, a završetak je u 13 sati. Prijave na radionicu su obvezne telefonski na 0998204673 ili mailom vanjakate13@gmail.com.

Špilja Vrelo, uz svoju atraktivnu podzemnu arhitekturu od 26. lipnja do 11. srpnja ugostit će skulpture Goranske kiparske radionice, radove autora Denisa Kraškovića, Sandre Ban, Petra Popijača i Zdravka Milića. Ponuda Ljetnih večeri koje traju tijekom sezone Odjel za turizam Općine Fužine prigodno će predstaviti na Korzu u Rijeci (pored Zare) od 8 do 10 sati u četvrtak, 24. lipnja gdje će se moći degustirati proizvodi lokalnih OPG-ova i svakako uživati u štrudlama od plodova gorja te borovnica, prepoznatljivim slasticama Fužinarskog kraja. Više informacija potražite na Facebook stranicama.

Odgovori

Pin It on Pinterest