Objavljena je lista konjanika koji će se natjecati na 46. Trci na prstenac

Iščekivanje imena konjanika okončano je objavljenom listom onih koji su dobili tu čast – sudjelovati na Trci na prstenac za 2021. godinu.

Od 21 prijavljenih, u završnicu 46. Trke na prstenac plasiralo se sljedećih 16 konjanika: Gvido Babić, Petar Benčić, Daniel Broskvar, Bruno Celija, Milio Grabrović, Luka Kancelar, Andrej Kancelar, Bruno Kožljan, Antonio Osip, Stefano Osip, Nandi Radola, Matteo Rojnić, Goran Špada, Diego Učkar, Mauricio Učkar i Silvio Učkar.

Bit će sve spremno u Barbanu za veliko ovogodišnje natjecanje. I ove godine nužno je pridržavanje naputaka i mjera;  poštujući propisanu distancu, nošenje zaštitnih maskica u zatvorenom prostoru, dezinfekcija ruku, a na trkalištu Gradišće bit će omogućen pristup ograničenog broja gledatelja. 

Posjetitelji  će za ulazak na manifestaciju morati predočiti COVID-potvrdu o preboljenom koronavirusu, potvrdu o testiranju s negativnim rezultatom ne stariju od 48 sati ili COVID-putovnicu, sve prema odredbi Stožera civilne zaštite RH.

Za sve posjetitelje će se 21. i 22. kolovoza 2021. omogućiti  brzo antigensko testiranje od 14 do 18 sati u Barbanu.

Stoga se preporučuje posjetiteljima da svakako dođu ranije u Barban, pa onda i na Gradišće, kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve. Sjedišta na tribinama bit će  postavljena na propisnoj udaljenosti, dok će gledatelji, s lijeve strane trkališta, u pineti, imati dovoljno prostora da budu na distanci.

46. Trku na prstenac bit će moguće pratiti i na Drugom programu HRT-a.

Ako želite doživiti barem dašak energije koji nas očekuje na ovogodišnjoj Trci, pratite i službene treninge koji se održavaju petkom na barbanskom Gradišću s početkom u 18 sati.

Odgovori

Pin It on Pinterest