U Labinu napad na policijskog službenika!

Labinska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim češkim državljaninom zbog sumnje da je počinio kaznena djela prijetnja, oštećenje tuđe stvari, tjelesna ozljeda i prisila prema službenoj osobi.

U petak, 20. kolovoza oko 21.40 sati, 28-godišnji češki državljanin je u Ulici Slobode u Rapcu fizički napao 34-godišnju češku državljanku, razbio joj mobitel i prijetio joj smrću. Njegov napad spriječili su prolaznici koji su pozvali policiju i zadržali ga do dolaska policijskih službenika. Budući da je muškarac nastavio vikati i nakon dolaska policijskih službenika, uhićen je uz uporabu sredstava prisile i smješten u službeno vozilo. Osumnjičeni se nastavio protupravno ponašati i u vozilu te se nogama odgurivao o vrata vozila, a jednog policijskog službenika je i udario. U događaju su lakše ozlijeđeni 28-godišnji češki državljanin, 34-godišnja češka državljanka i dvojica policijskih službenika.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 21. kolovoza u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske. 

Odgovori

Pin It on Pinterest