Raspisani javni natječaji za članove Upravnih vijeća ustanova u kojima je Grad Pula osnivač/suosnivač

U cilju uspostavljanja djelotvornijeg sustava kontrole i nadgledanja poslovanja ustanova i primjenu najviših standarda u interesu osnivačka, korisnika usluga ustanova, zaposlenika i lokalne zajednice, Grada Pula je raspisao javne natječaje za članove Upravnih vijeća ustanova kojih je osnivač, odnosno suosnivač.

Javni natječaji raspisani su za predsjednika i dva člana Upravnog  vijeća Gradske knjižnice i čitaonice Pula, za tri člana Kazališnog vijeća Istarskog narodnog kazališta-Gradskog kazališta Pula, za predsjednika i tri člana Upravnog vijeća Pula Film Festivala, za jednog člana upravnog vijeća u Zaštitnoj radionici Tekop Nova Pula – Officina per la tutela Tekop Nova Pola, za po tri člana upravnog vijeća u predškolskim ustanovama Dječji vrtić „Mali svijet“ Pula,  Dječji vrtić Pula, te Dječji vrtić – Scuola dell infanzia Rin Tin Tin, Pula. Nadalje, javni natječaj raspisan je za dva  člana upravnog vijeća u Pučkom otvorenom učilištu Pula.

Članovi se biraju na mandat u trajanju od četiri godine.  

Kandidati moraju ispunjavati odgovarajući stupanj obrazovanja  i struke, radno iskustvo na odgovarajućim poslovima u struci i ostale uvjete navedene u natječajima koji su otvoreni  15 dana od dana objave istih na internetskoj stranici Grada Pula-Pola www.pula.hr.

Povjerenstvo za provedbu natječaja utvrđuje listu kandidata koji ispunjavaju uvjete natječaja i poziva ih na razgovor, a o provedenom postupku podnosi izvješće Gradonačelniku.

Na temelju rezultata provedenog postupka, Gradonačelnik predlaže Gradskom vijeću Grada Pula-Pola kandidate za članove/predsjednike Upravnih vijeća ustanova.

Javni natječaji i sve potrebne informacije zainteresirani mogu pronaći na početnoj web stranici Grada Pule, odabirom rubrike „NATJEČAJI I NADMETANJA“ ili putem padajućeg izbornika „RAD GRADSKE UPRAVE – NATJEČAJI I NADMETANJA“.

Odgovori

Pin It on Pinterest