Komentar župana Miletića o kaznenoj prijavi SDP-a Pule

Komentar župana Miletića o kaznenoj prijavi SDP-a Pule

 (priopćenje za medije)

Nastavno na kaznenu prijavu koju je SDP Pule danas podnio protiv istarskog župana Borisa Miletića, u nastavu dostavljamo njegov komentar:

„Odbacujem svaku insinuaciju o pogodovanju i posljedičnom nanošenju štete proračunu Grada Pule. Natječaj za osnivanje i prijenos prava građenje za k.č. 4890/3. proveden je sukladno svim važećim zakonima i propisanim procedurama. Tijekom mog mandata, dugog petnaest godina, odgovorno tvrdim da su sve odluke i svi natječaji provedeni sukladno zakonu. Što se tiče Urbanističkog plana uređenja „Ribarska koliba“, želim naglasiti kako je isti usvojen od strane Gradskog vijeća Grada Pule, a ne Odlukom gradonačelnika.

Stanovnici Pule sjetit će se kako se spomenuti neuređeni prostor u neposrednoj blizini Ribarske kolibe desetljećima koristio kao „divlje“ parkiralište, a tvrtka Arenaturist Ribarska koliba d.o.o. parkiralište je izgradila o svom trošku te je ono danas dostupno za korištenje, bez naplate kako građanstvu, tako i korisnicima objekta.

Koristim priliku da i ovog puta pulski SDP podsjetim da su lokalni izbori davno završeni, da su dio vladajuće koalicije u Gradu Puli te da se počnu baviti konkretnim projektima na dobrobit građana Pule“.

Odgovori

Pin It on Pinterest