„Građani kreiraju proračun“ od 3. do 13. rujna 2021. godine

Od 3. do 13. rujna Grad Pula, putem Vijeća mjesnih odbora, uključit će građane u osmišljavanje Proračuna za 2022. godinu u sklopu akcije „Građani kreiraju proračun“.

U tom razdoblju građani će svoje prijedloge moći iznijeti u mjesnom odboru kojem pripadaju.

U tom razdoblju u vremenu od 17.00 do 19.00 sati i subotom od 10,00 do 12,00 sati Vijeće svakog mjesnog odbora organizirat će dežurstvo, na način da jedan od članova Vijeća u sjedištu mjesnog odbora u naznačeno vrijeme zaprima prijedloge i primjedbe građana, odnosno sastavi bilješku o usmeno iznijetim prijedlozima.

Vijeće mjesnog odbora na svojoj oglasnoj ploči i drugim raspoloživim mjestima komunikacije, primjerice na društvenim mrežama, pravovremeno će oglasiti provedbu ove aktivnosti s naznakom dežurstva te pozvati građane da se odazovu.

Nakon 13. rujna, odnosno protekom navedenog razdoblja za zaprimanje prijedloga, objedinit će se svi pristigli prijedlozi te će se u utorak, 21. rujna 2021. godine održati tribina, uz prisustvo gradonačelnika i pročelnika nadležnih upravnih odjela te predsjednika svih Vijeća mjesnih odbora na kojoj će se razmatrati prijedlozi i utvrđivati mogućnosti njihovog uvrštenja u Proračun.

Grad Pula poziva građane da se uključe u što većem broju i doprinesu izradi što kvalitetnijeg Proračuna za 2022. godinu, a želja nam je da bude kreiran upravo prema potrebama građana.  

Odgovori

Pin It on Pinterest