Humanitarna akcija FB Puljana humanitaraca pod nazivom “Srce Istarsko”

Humanitarna udruga “FB Puljani humanitarci” nije mirovala ni ovog ljeta i ako im na vratima stoji da ne rade.


Naime ovog je vikenda uspješno okončana akcija “Škola počinje” u kojoj je opremljeno 16-tero školaraca školskim priborom. Ista je trajala od sredine srpnja.S prvim danom rujna krenula je i akcija “Srce Istarsko” čiji je cilj prikupljanje prehrambenih artikala i higijenskih potrepština za potrebite obitelji na području našega grada. Kako je situacija iz godine u godinu sve lošija ovim će donacijama nekome biti osiguran bar jedan obrok u danu i omogućeno održavanje osobne higijene.

Donacije možete osobno donijeti u prostorije udruge u Dobrichevoj 32, a donirati možete i uplatom sredstva na račun otvoren samo za ovu akciju HR7323400091511149111 .

Osim ovih aktivnosti bitno je napomenuti da je udruga drugog dana rujna proslavila i 11 godina uspješnog djelovanja. Ovu prelijepu priču koja traje i danas pokrenuo je Damir Bošnjak s ciljem pomoći starijima, bolesnima, unesrećenima i sl. Udruga je kroz sve ove godine pomagala potrebitima, a na stranicama se može vidjeti kako je odrađeno i nekoliko velikih akcija koje su olakšale neke teške sudbine naših sugrađana. 

Odgovori

Pin It on Pinterest