Memorijal Ivana Todorića: oko dvjesto trkača obulo tenisice i trčalo za Ivana

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i pomogli radu Zaklade policijske solidarnosti te koji su svojim dolskom odali počast Ivanu Todoriću, dobrom čovjeku, policajcu, prijatelju, bratu i sinu. Hvala vam!

Foto, video: PU istarska

Oko dvjesto policijskih službenika, umirovljenih policijskih službenika i građana obulo je danas tenisice i potrčalo za Ivana Todorića, policijskog službenika Policijske postaje Pula-Pola koji je prije tri godine tragično stradao u prometnoj nesreći prilikom dolaska na posao. Ivan je stradao u policijskoj odori uz koju je, kao policijsko dijete, odrastao i koju je ponosno nosio.

Trkači su mogli birati između rekreativne staze od 2.209 metara, koja se referirala na datum Ivanove pogibije i duže utrke od 11.300 metara, koja je bila prvi izazov za trkače. Obje utrke krenula se od bivšeg policijskog kampa u Valbandonu te su se spustile prema obali mora, odakle se staza šetnicom nastavljala do lučice na Puntiželi. Sudionici rekreativne utrke vratili su se nazad istim putem, dok su sudionici glavne utrke nakon lučice nastavili cestom do tvrđave Punta Christo. Put ih je vodio kroz kamenolom, a potom u šumu sve do tvrđave Monto Grosso, uvale Zonka  i obalne bitnice Valmaggiore, nakon čega su se šumskim puteljcima vratili do lučice Štinjan i nazad cestom prema Puntiželi i kampu u Valbandonu.

Odgovori

Pin It on Pinterest