Privedeni zbog pokušaja ubojstva i sudjelovanja u tučnjavi

Umaška je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da su je 32-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju, a da je 38-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije počinio kazneno djelo sudjelovanje u tučnjavi.

Policija je utvrdila kako su dvojica muškarca 13. studenoga oko 2 sata vozilom Renault, pulske registracijske oznake, dva puta na području Umaga presrela automobil Citroen, pulske registracijske oznake, u kojem su se nalazili 19-godišnjakinja, 23-godišnjak, 26-godišnjak i 29-godišnjak. Nakon što su se zaustavili na benzinskoj postaji u Kolodvorskoj ulici, muškarci iz oba vozila su se međusobno potukli, pri čemu je 32-godišnjak oštrim predmetom ozlijedio 26-godišnjaka i 29-godišnjaka.

Ozlijeđenima je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno kako je 26-godišnjak lakše ozlijeđen, dok je 29-godišnjak zadobio teže ozlijede.

Osumnjičeni 32-godišnjak i 38-godišnjak su se udaljili s mjesta događaja nakon sukoba, no policijski službenici su ih uhitili istog dana te su ih 14. studenoga u prijepodnevnim satima priveli u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu. 

Odgovori

Pin It on Pinterest