Dva zlata, srebro i bronca za Istrijanu na prvenstvu Hrvatske! – Davoru Komaru 21. titula prvaka Hrvatske!

U Požegi je ovog vikenda održan treći, ujedno i posljednji ovogodišnji prvenstveni turnir u pojedinačnom natjecanju prvenstva Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom. Dva dana utakmica, donijelo je mnogo novih utakmica i rezultata.


Član našeg Kluba Davor Komar bez ijednog je poraza, sa četiri odigrane utakmice, dvije u skupini (9:1 i 10:5), polufinale 5:2 i u finalu 14:0, osvojio 1. mjesto (zlato) i ponovo ‘zabetonirao’ svoje prvo mjesto na Hrvatskoj boćarskoj rang listi.


Član Zoran Peruško u svojoj BC1 ponovo je postigao najbolji skor prvenstva pobijedivši svog splitskog kolegu sa 20:0., dok je u ostalim izvanrednim utakmicama rezultatima 14:1, 3:2 i 5:2, stigao do srebra, na samom završnom prvenstvenom turniru.


Po završetku ovog posljednjeg prvenstvenog turnira Prvenstva Hrvatske, proglašeni su i prvaci Hrvatske. Sukladno osvojenim bodovima (u tri ukupno odigrana turnira, šest dana natjecanja) i ažuriranoj Hrvatskoj rang listi, Davor Komar po osmi je puta osvojio titulu prvaka Hrvatske pojedinačno, dok je Zoran Peruško u
svojoj kategoriji osvojio broncu, 3. mjesto.


Našem paraboćaru Komaru ovo je ujedno i 21. titula prvaka Hrvatske ukupno (8 x pojedinačno, 5 x u parovima i 8 x KUP Hrvatske pojedinačno), što ga čini najtrofejnijim Hrvatskim boćarom svih vremena. Čestitamo! Prvenstvo je održano u organizaciji Hrvatskog saveza boćanja osoba s invaliditetom i Hrvatskog
paraolimpijskog odbora.

Odgovori

Pin It on Pinterest