Najavljeni 10. Dani inženjera elektrotehnike

 

Danas se u Komunalnoj palači održao prijem za organizatore jubilarnih 10. Dana inženjera elektrotehnike koji će se u Puli održati od 5. do 7. listopada 2017. godine. Domaćini prijema bili su gradonačelnik Pule Boris Miletić, istarski župan Valter Flego i pročelnik Ureda grada Aleksandar Matić.

Gradonačelnik Miletić zaželio je dobrodošlicu predsjedniku i članovima 10. Dana inženjera elektrotehnike. “Organizirali smo prijem kako bi se zajedno bolje usuglasili te saslušali vaše prijedloge s obzirom na to da nam je želja da uz prijašnja iskustva planiramo još bolji sadržaj ove godine. Hvala Vam još jednom što ste ponovno odabrali Pulu kao domaćina.” – kazao je Miletić.

Istarski župan Valter Flego predložio je strateško povezivanje s domaćim tvrtkama i proizvođačima s ciljem da sama Istra bude što bolje zastupljena tijekom održavanja susreta.

Predsjednik organizacijskog odbora 10. Dana inženjera elektrotehnike Darko Angebrandt zahvalio se Gradu Puli i Istarskoj županiji na potpori. “Ove godine tijekom održavanja susreta očekujemo 500 stručnjaka iz područja elektrotehnike među kojima će se naći i međunarodni gosti. Prvih smo 8 susreta organizirali u Zadru, te smo prošle godine po prvi puta prešli u Pulu što se pokazalo uspješnim potezom. Veliki interes izlagača i nove serije proizvoda garantiraju tehnički bolji program, a uz to posebnu ćemo temu susreta posvetiti energetici i obnovljivim izvorima energije.” – poručio je Angebrandt.

Osim predsjednika organizacijskog odbora 10. Dana inženjera elektrotehnike Darka Angebrandta, prijemu su prisustvovali i članovi Odbora Davorin Cukon i Smiljka Mamula.

Dani inženjera elektrotehnike održavaju se pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, Ministarstva gospodarstva, Ministarstva zaštite okoliša i energetike, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, sva četiri hrvatska elektrotehnička fakulteta iz Zagreba, Osijeka, Splita i Rijeke te domaćina Istarske županije i Grada Pule.

Pin It on Pinterest