Juraj Teković najbolji kadet Istarskog borca!

Judaši Istarskog borca u subotu su nastupili sa svojih pet kadeta, dvije kadetninje i jednom predstavnicom u uzrastnoj kategoriji U12 na međunarodnom turniru „Pokal Dupleka“ u Sloveniji. Kadeti su odradili izvrstan posao i ostvarili dva prva i tri druga mjesta. U kategoriji do 66 kilograma Nikola Milovanović sa tri pobjede i porazom od slovenskog judaša iz judo kluba Impol osvaja srebro. U kategoriji do 73 kilograma nastupili su Paolo Krajcar i Juraj Teković gdje se odigravalo klubsko finale do kojeg su stigli svaki sa po tri pobjede. U napetoj brobi pobjedu odnosi Juraj Teković te osvaja zlato, dok Paolo Krajcar odnosi srebrnu medalju. Juraj teković je po završetku turnira proglašen najboljim kadetom na natjecanju za što je nagrađen peharom. Sličan scenarij se odigravao i u kategoriji do 81 kilogram gdje su se sa po dvije pobjede u finalu susreli Fran Radolović i David Sokolović. U neizvjesnoj borbi Fran odnosi pobjedu nad svojim kolegom i osvaja prvo, dok je Davidu pripalo drugo mjesto.

Kod kadetkinja su nastupile Ariana Perković u kategoriji do 63 kilograma i Lara Butković u kategoriji do 70 kilograma. I Ariana i Lara su se vratile kući sa brončanim medaljama oko vrata.

Izvrsna je bila i najmlađa natjecateljica Istarskog borca Nina Šverko koja je u kategoriji curica U12 do 48 kilograma s dvije uvjerljive pobjede osvojila prvo mjesto i  zauzela najvišu stepenicu na postolju.

Odgovori

Pin It on Pinterest