Mnoga događanja u gradu do kraja godine!

Srijeda započinje u Gradskoj knjižnici izložbom Zajedno 2021., krunom istoimenog projekta udruge Art studio i Škole za odgoj i obrazovanje Pula. Udruga Sense and Dance u 17:30 predstavit će se na Portarati programom Alisa i čudesa i plesa, a glazbu će u 19 sati osigurati DJ Filjo na Danteovom trgu, Duo Sunrise u 19:30 na Portarati. Tradicionalni Božićni gala koncert, humanitarnog karaktera, koji se uz potporu Grada Pule i Arena Hospitality Group održava već osmu godinu zaredom, održat će se u Istarskom narodnom kazalištu u 20:00 sati a nastupat će 4 tenora.

Veselo će biti na Portarati u četvrtak, 23. prosinca; u 17 sati Adventski nastup izvodi Plesni studio Saltatrix, sat vremena kasnije Rasplesani Božić osigurava PS Cool Step a u 19:30 održat će se promenadni koncert grupe Mariel. I u Čarobnom parku zajamčena je zabava sa predstavom Otmica Djeda Mraza u izvedbi Teatra Naranče. Večer se nastavlja glazbom u 19 sati na Danteovom trgu gdje posjetitelje očekuje DJ Teddy Lee, a na klizalištu će se u isto vrijeme odvijati glazbeni program Ice Skatin’ Disco with Groovoteka. Posebni novogodišnji koncert riječkog simfonijskog orkestra Zajc u INK održat će se u 20 sati te istovremeno, pod ravnanjem Branka Okmace, tradicionalni Blagdanski koncert Puhačkog orkestra grada Pule u Domu hrvatskih branitelja.

Badnjak će u jutarnjim satima uveseliti Jazz Christmas na gradskoj Tržnici, večer DJ Kedžo na Danteovom trgu i Arboretum Kolektiv na Portarati. Na dan Božića, za glazbu na Danteovom trgu bit će zaduženi DJ Giuly i DJ Gaby a na Portarati Irena & Mauro Giorgi.

29. prosinca u 12 sati se po osmi put će se održat međunarodno sportsko-plesno natjecanje u klubu Uljanik u organizaciji pulskog kluba AB Original.

Portarata će 30. prosinca ugostiti Art Dance Novogodišnji nastup s gostima iz Plesnog centra Studio, a u 18 sati je na programu Cirkuski leteći kabaret udruge Čarobnjakov šešir. Najmlađe očekuje i Pop up Birikinin teatrin u Čarobnom parku i to u 17 sati. Posljednja Ice Skatin’ Disco with Groovoteka održat će se na klizalištu u 19 sati, a klizalište će biti otvoreno do 9. siječnja 2022.

Odgovori

Pin It on Pinterest