Istarska policija pridružila se humanitarnoj akciji ”Jedna za druge”

Djelatnici policijske uprave pokazali su da su uvijek spremni pomoći svojim sugrađanima, pogotovo kako bi svi mogli dostojno proslaviti božićne blagdane

Foto: PU istarska

Policijska uprava istarska i ove je godine, u predblagdansko vrijeme, ponovno među djelatnicima organizirala humanitarnu akciju kako bi pomogla svojim sugrađanima, a ovogodišnja akcija bila je potaknuta aktivnostima udruge ”Naš san njihov osmjeh”.

Naime, udruga ”Naš san njihov osmjeh” već 11 godina za redom provodi akciju ”Jedna za druge” (jedan čovjek – jedan proizvod), u okviru koje se prikupljaju prehrambene namirnice i higijenske potrepštine. Volonteri udruge prikupljena sredstva dopremaju u domove socijalno ugroženim obiteljima s područja Istarske županije, a jedan od volontera, ujedno i tajnik udruge, je i djelatnik Sektora pravnih, financijskih i tehničkih poslova Emil Spada. Emilu i predstavnici udruge, Leni Strinavić, prikupljene donacije uručio je danas načelnik Policijske uprave istarske Božo Kirin koji je predstavnicima udruge poželio sreću u daljnjem radu i zahvalio im na svemu što čine za dobrobit naše zajednice.

”Prikupljanjem donacija željeli smo pomoći svojim sugrađanima slabijeg imovinskog statusa kako bi sebi i svojoj djeci mogli priuštiti Božić u pravom smislu riječi. Zahvaljujem svima koji su se odazvali akciji, a vama zahvaljujem na humanom radu i pomoći koju pružate potrebitima”, poručio je načelnik policijske uprave.  

Odgovori

Pin It on Pinterest