Dva Valamarova hotela dobitnici prestižnih nagrada “HolidayCheck Special Award 2022”

Valamar Padova Hotel 4* i Valamar Parentino Hotel 4* odabrani su među sedam najboljih hotela u Hrvatskoj prema ocjenama gostiju poznatog portala za rezervaciju smještaja i ostavljanje recenzija, HolidayCheck.

Ovaj izbor provodi se već 17.godinu za redom, a najpopularnijim hotelima prema izboru gostiju dodjeljuje se nagrada HolidayCheck. Zadnje dvije godine ova se prestižna nagrada dodjeljuje pod nazivom HolidayCheck Special Award, kako bi se dodatno istaknule posebno izazovne godine uzrokovane koronavirusom. Izazovna pandemijska godina nije spriječila goste da na ovome portalu ostave više od 360.000 recenzija za 619 najpopularnijih hotela iz 27 zemalja. Minimalni kriteriji za kvalifikaciju za nagradu HolidayCheck 2022. bili su najmanje 25 objavljenih recenzija te najmanje 90% preporuka uz poštivanje HolidayCheck kodeksa ponašanja.

Izvrsnost usluge temelj je dugoročnog i održivog poslovnog uspjeha Valamara. To potvrđuju rezultati anketa zadovoljstva gostiju, pa je tako za prošlu godinu izmjeren Uplifting indeks od visokih 94% na nivou Valamar grupacije. Valamar Riviera je vodeća hrvatska turistička kompanija koja upravlja hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima u poznatim turističkim destinacijama od Istre, otoka Krka, Raba i Hvara do Makarske i Dubrovnika te Obertauerna u Austriji koja je već niz godina prepoznata kao top poslodavac u turizmu.

Odgovori

Pin It on Pinterest