Sretan 4. rođendan Medulin FM!

Na frekvenciji 95.00 MHz na jučerašnji dan, 1. veljače 2018. godine, započela je s emitiranjem radio postaja Medulin FM.  Od samog je osnutka Medulin FM-a u fokusu djelovanja bila lokalna zajednica, stanovništvo općine Medulin, grada Pule i južne Istre. Program se emitira 24/7, a s godinama se proširuje, nadopunjuje i prilagođava sve brojnijoj, informiranijoj i zahtjevnijoj publici našeg zavičaja.  

Četvrti će se rođendan veselo slaviti u eteru Medulin FM-a, čitavoga tjedna, pod motom „Četiri dana za četvrti rođendan“. Simbolični znakovi pažnje i darovi za slušatelje od 1. do 4. veljače, uljepšat će svakodnevicu mnogima prvoga tjedna u veljači. Prijatelji i radio fameja, svoj dar mogu dobiti jednostavnim pozivom na broj 222 112.

Aktualnu vedru ekipu Medulin FM-a čine voditelji, urednici i tehničari: Nina Žufić, Nikola Milat, Nicole Vojak Štoković, Mattias Franc Stojanović te Jelena Vitasović. Mali je to, ali dobro uhodani, stručni i kreativni kolektiv koji tjedno pripremi dvadesetak emisija, mnoštvo priloga a tijekom godine u raznim emisijama ugosti više od tisuću posjetitelja, koji isključivo zbog radija pristignu na placu u Medulin. Programska shema radija, u zimskoj i ljetnoj sezoni, prati razne interese slušatelja bogatim informativnim, zabavnim, kulturnim, odgojno-obrazovnim, sportskim, vjerskim sadržajima, kao i programom za nacionalne manjine. 

Uz klasične novinarske forme poput reportaža, izvještaja i vijesti, ekipa MFM-a rado je viđena na live javljanjima s najznačajnijih manifestacija na istarskom poluotoku, kojih je u zadnje dvije godine dana na žalost bilo malo, no vjerujemo da će se i to ubrzo promijeniti te da će valovi pozitive opet s terena najavljivati i prenositi život i atmosferu s koncerata i drugih evenata. Radio je vrlo aktivan i prepoznatljiv na društvenim mrežama, na Facebooku i Instagramu, sa sve brojnijim pratiteljima i interakcijom, te na web stranici http://www.medulinfm.com.  ;

Putem live streama radio njeguje vezu s vjernim prijateljima iz inozemstva, koji u ljetnim mjesecima rado dolaze u Istru, te na taj način prate događanja i ostaju u doticaju s našim krajem tijekom čitave godine.

„Sretan nam 4. rođendan! Veliko hvala svim našim slušateljima i vjernoj publici, koja nas prati iz godine u godinu. Hvala svim našim bivšim i sadašnjim djelatnicima i poslovnim partnerima koju su nam pružili mogućnost rada, rasta i razvoja, našem osnivaču – općini Medulin na povjerenju i prijateljstvu. Taj ćemo odnos i dalje graditi!” – kažu u Medulin FM-u.

Odgovori

Pin It on Pinterest