Svjetleća srca povodom mjeseca ljubavi

Sa željom da se u mjesecu ljubavi i karnevala unese više radosti i probude lijepi osjećaji, od 4. do 21. veljače Ulicu Sergijevaca krasit će prigodna svjetleća srca.  Čak 55 srca sastavljenih od digitalnih LED dioda čine jedinstvenu instalaciju u dvije veličine koja će svijetliti crvenom bojom.

Tijekom veljače u Kinu Valli  prikazat će se dva filma s romantičnom tematikom; Knjiga ljubavi (r. Analeine Cal y Mayor) o neobičnim okolnostima zbližavanja autora i prevoditeljice knjige i  14. veljače, na Valentinovo,  film Ti si taj  (r. Kat Coiro) sa Jennifer Lopez i Owen Wilsonom u glavnim ulogama, o dvoje stranaca koji se, igrom slučaja, odluče vjenčati prije upoznavanja.

Turistička zajednica Grada Pule tijekom veljače u jutarnjim terminima subotom, upriličit će razne sadržaje namijenjene mlađima pod nazivom „U potrazi za karnevalom“, a koji će se realizirati uvažavajući mjere Stožera civilne zaštite ovisno o epidemiološkoj situaciji. O svim događanjima građani će biti pravovremeno obaviješteni.

Programi se organiziraju pod pokroviteljstvom Grada Pule.

Odgovori

Pin It on Pinterest