Grad Pula u suradnji s Mjesnim odborom Veli Vrh rješava probleme prometne infrastrukture

Nakon što su početkom mjeseca izvedeni radovi u Jeromelinoj ulici i Ulici braće Leonardelli, ovaj tjedan nastavlja se sanacija nerazvrstanih cesta na Velom Vrhu.

Riječ je o radovima uređenja dijela Paganorske ulice koja se proširuje na 6 metara na mjestu koje je do sada predstavljalo “usko grlo” na ulazu u slijepu ulicu. Radove, sukladno ugovoru s Gradom Pula, izvodi trgovačko društvo Cesta d.o.o., a sve u suradnji s Mjesnim odborom Veli Vrh.

Naime, intencija Grada je maksimalno povećati sigurnost prometovanje i prolaska pješaka, te dovesti  prometne površine u kvalitetnije stanje, s posebnim naglaskom na lokacije na koje ukažu građani i mjesni odbori.

Uz spomenuto, istaknimo da od prošlog tjedna traju i radovi u Creskoj ulici koje izvodi Pragrande d.o.o., a radi se o podizanju propalih kanalizacijskih poklopaca i slivnika oborinske odvodnje. Predmetna prometnica planira se, u ovisnosti o vremenskim uvjetima, do kraja tjedna asfaltirati i pustiti u promet. 

Uređenjem prometne infrastrukture, bilo kroz program redovitog održavanja nerazvrstanih cesta ili program izgradnje, teži se dodatno podići razina sigurnosti i prometne protočnosti za sve građane, kojima se ovim putem unaprijed zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju tijekom odvijanja radova, te ih pozivamo na pojačani oprez i poštivanje privremenih regulacija prometa.

Odgovori

Pin It on Pinterest