Županijskoj komori Pula osnovana Sekcija zaštite na radu

Sekcija zaštite na radu okupljat će i povezivati stručnjake zaštite na radu iz tvrtki s područja Istre radi poticanja stručne i poslovne suradnje, međusobnog upoznavanja, promocije zajedničke profesionalne etike, kvalitete, stručnosti i vrijednosti znanja te najbolje prakse.

Na osnivačkom sastanku za predsjednika Sekcije izabran je Mateo Škuflić iz Maistre d.d., a za njegova zamjenika Sebastijan Milotić iz Holcim (Hrvatska) d.o.o. Tajnik Sekcije bit će Damir Sirotić iz HGK – Županijske komore Pula.

Članovi Sekcije izrazili su zadovoljstvo inicijativom za organiziranim djelovanjem stručnjaka zaštite na radu te istaknuli kako postoje brojne teme od zajedničkog interesa koje će se razraditi u narednom razdoblju.

Predsjednik Sekcije Škuflić pozvao je sve zainteresirane osobe i tvrtke koje se bave zaštitom na radu da se svojim prijedlozima i pitanjima aktivno uključe u rad novoosnovane Sekcije te tako doprinesu definiraju budućih aktivnosti. Također, naglasio je potrebu za uspostavom komunikacije i suradnje s nadležnim inspekcijama i ostalim nadležnim institucijama, a sve u cilju unaprjeđenja sigurnosti na radnom mjestu.

Odgovori

Pin It on Pinterest