“Mars je daleko” – Dan planeta Zemlje u dvorištu Rojca

U petak 22. travnja, od 18 sati pa do ponoći, u unutrašnjem dvorištu Rojca obilježava se Dan planeta Zemlje događanjem „Mars je daleko“ koje organizira Savez udruga Rojca.

Ove godine, fokus stavljamo na štetne utjecaje modne industrije, koja je odgovorna za 8% ukupne emisije stakleničkih plinova. Iz tog razloga u sklopu događanja održat će se Veštit buvljak na otvorenom s čak 10 izlagača, a sve uz glazbeni program za koji je zadužen Heavy Duty Sound System.

VEŠTIT BUVLJAK

Second-hand buvljak koji se održava petkom u DC-u Rojc. Pokretačica i organizatorica Anika Derocchi prepoznala je da u Puli postoji potreba za razmjenom rabljene robe koja je unikatna i pristupačna. Sada će se Veštit buvljak prvi put održati na otvorenom, uz rekordnih 10 izlagača, uključujući i robu namijenjenu dečkima.

GLAZBENI PROGRAM

Za glazbeni program zadužen je Heavy Duty Sound System te će u unutrašnjem dvorištu Rojca nastupiti tri DJ-a.

Ital Ficio (Heavy Duty sound system)

https://www.facebook.com/HeavyDutySound

Cue_Surprise

https://soundcloud.com/florijan-floki

PulaP Reggae Station

https://www.facebook.com/pulap.reggae.station

Ulaz je besplatan, a za osvježenje posjetitelja će biti zadužena Kampanjola. Autorica vizualnog identiteta događanja je Tamara Tasić, volonterka koja u Savezu udruga Rojca djeluje u sklopu programa Europskih snaga solidarnosti.

Odgovori

Pin It on Pinterest