U subotu, 7. listopada održat će se Kamenjak trek

 

Organizator brojnih, odlično organiziranih pustolovnih utrka Sportsko rekreacijski klub PULS iz Ližnjana, uz potporu Javne ustanove Kamenjak i Općine Medulin,  poziva sve ljubitelje sporta i avanture da se odazovu i uživaju

u subotu 07. listopada na treking utrku orijentacijskog karaktera:  Kamenjak trek.

Natjecatelji će se moći okušati u orijentaciji i kondiciji na dužinama staze od 13 ili 25 kilometara.  Do sada se prijavilo više od 260 natjecatelja iz Francuske, Belgije, Italije, Slovenije i gotovo cijele Hrvatske. 

Kako navodi SRK Puls: “Očekuje se vrhunska utrka s prekrasnim vizurama Kamenjaka. Otkrit ćete neka područja koja su dosad bila zatvorena za javnost. Staza je vrlo izazovna koju će se moći prijeći samo pravim natjecateljskim duhom. Kamenjak trek je vrhunska sportska manifestacija koja se ne propušta!”

Utrka je ujedno i dio novoosnovanog Istarskog treking kupa www.itreking.com točnije 5. kolo od ukupno 6.  Do sada je ovo natjecanje, a koje osim SRK PULSa, potpisuju također odlični i provjereni organizatori SD Trickeri i SRK Alba, posjetilo više od 700 natjecatelja.  Završnica kupa “SVETICA TREK” na rasporedu je 23. prosinca na Svetici (Monte Madonna) u Šišanu, također u organizaciji SRK Puls.

Kako doznajemo od organizatora, prijave za Kamenjak trek će biti moguće i na dan utrke (ali tada bez startnog paketa), a svi zainteresirani dodatne informacije mogu pronaći na službenim stranicama kluba www.srkpuls.hr i Facebook stranici.

( Photo – by MANGOMEDIA )

Pin It on Pinterest