4. SUSRET ZBOROVAVišeglasni zagrljaj“


U subotu, 7. svibnja, s početkom u 20:00, u prostoru ECPD-a, Europskog centra za mir i Razvoj UN-a, održat će se prijateljski koncert triju zborova u organizaciji pulskog mješovitog pjevačkog zbora Cantus PoPuli.

Uz nastup domaćina, inače mladog po stažu, no već višestruko nagrađivanog na brojnim zborskim natjecanjima i festivalima, zbora Cantus PoPuli pod ravnanjem dirigentice i osnivačice zbora Tatjane Merkl, predstavit će se i nagrađivani riječki mješoviti pjevački zbor Vokalni Studio Rijeka (V.S.R.) i slovenski oktet Aljaž iz Pobegi, kraj Kopra koji već više od desetljeća njeguju prvenstveno tradicijsku glazbu Slovenskog primorja.

Susret zborova se već tradicionalno održava u čast grada Pule i zamišljen je kao ugodno glazbeno druženje posvećeno svim ljubiteljima glazbe, kako pulskoj publici, tako i njezinim gostima.

Posjetitelje ovog koncerta očekuje raznolik program sastavljen od šarolikih i zanimljivih repertoara iz kojih su zborovi odabrali najbolje glazbene numere, mahom popraćene sugestivnim i energičnim izvedbama.


Ulaz na koncert je besplatan.

Odgovori

Pin It on Pinterest