Poziv volonterima za 24. izdanje Media Mediterranea

Udruga Metamedij organizira 24. izdanje Media Mediterranea festivala u sklopu kojeg će se od 04. do 06. kolovoza 2022. godine u Puli održavati različiti programi: izložbe mladih autora/ica Zlatna lubenica 6.0 te Gostujućih autora/ica, multimedijalne i video instalacije, performansi, predstavljanje Međunarodne radionice spekulativne dizajnerske prakse, Artist Talkove i glazbeni program uz DJ-eve i elektronsku muziku.

Ovogodišnji festival posvećen je moru te mu je tema „Svjetovanje hidrosfere“, a po običaju održat će se u centru grada: galeriji Srpskog kulturnog centra u Istri (SKUC), Europskom centru za mir i razvoj (ECPD), Zajednici tehničke kulture Pula i Circolu, odnosno Zajednici Talijana. Kako bismo ga uspješno sproveli potrebna nam je i vaša pomoć! Tražimo četiri volontera koji će pomoći u promidžbi, dočeku gostiju, asistiranju tehničarima u postavljanju i skidanju izložbi, brizi oko cateringa… Prijava se vrši OVDJE ili putem linka na internetskoj stranici www.metamedia.hr.

Volontiranje na festivalu je savršen način za doživjeti festivalski duh i upoznati se s organizacijom manifestacija, upoznati mlade afirmirane i neafirmirane umjetnike/ce iz zemlje i inozemstva, te postati dio festivalskog tima koji će građanima i ovoga puta ponuditi inovativan i bogat program.

Odgovori

Pin It on Pinterest