Građani na području Mjesnog odbora Valdebek neće platiti utrošenu vodu za gašenje požara

U utorak, 19. srpnja 2022. godine na području Mjesnog odbora Valdebek predstavnik Vodovoda i tajnica mjesnog odbora obišli su građane koji su gasili požar svojom vodom iz kućanstva. Prikupit će potrebne podatke o potrošačima kako bi Vodovod dobio potrebne informacije koja kućanstva će imati povećanu potrošnja vode za srpanj.

Navedenim kućanstvima račun za vodu za sedmi mjesec ove godine Vodovod će izdati na temelju potrošnje u srpnju 2021. godine.

Podsjetimo, u subotu, 9. srpnja 2022. veliki požar opožario je 40 hektara šume na području Mjesnog odbora Valdebek. Uvažavajući iznimne napore stanovnika tog mjesnog odbora na gašenju požara, odlučeno je da utrošenu vodu za gašenje građani neće snositi. Stoga je Vodovod zatražio da im se dostave podaci o korisnicima vodnih usluga koji su gasili požar vodom sa svog vodovodnog priključka kako bi im račune za vodne usluge fakturirali na temelju potrošnje vode u srpnju prošle godine.

Svi građani Mjesnog odbora Valdebek koji su imali povećanu potrošnju vode, a koji prilikom obilaska predstavnika Vodovoda i mjesnog odbora nisu bili kod svojih kuća, mogu se javiti u Vodovod ili tajnici Mjesnog odbora Valdebek na broj: 098 – 983 7549.

Odgovori

Pin It on Pinterest