U subotu besplatni dermatološki pregled na gradskoj plaži Puntižela

U subotu, 23. srpnja, od 16 do 19 sati u Puli će se održati besplatni dermatološki pregled kojidm organizira u suradnji s Hrvatskim dermatovenerološkim društvom. Besplatni pregled s ciljem prevencije bolesti kože te edukacije o zaštiti od UV zračenja održat će se na gradskoj plaži Puntižela, a dm će organizirati i zabavne radionice na kojima će djeca učiti o važnosti zaštite od sunca.

U Puli će madeže i promjene na koži pregledavati dr. Bernarda Mišanović i dr. Valentina Saint Georges te će svim zainteresiranim posjetiteljima biti na raspolaganju za pitanja i stručne savjete. Pregledi će se obavljati metodom dermoskopije koja omogućava precizniju dijagnozu promjena na koži.

Samo u 2019. godini dm-ovim besplatnim pregledima pristupilo je više od 1.500 građana, a na daljnje liječenje i praćenje upućeno je 97 pregledanih. Pregled koji je dm organizirao u Karlovcu prošli tjedan potvrdio je važnost preventivnih pregleda. Naime, dermatolozi su pregledali 160 ljudi, a njih 12 poslali su na daljnje preglede zbog sumnje na karcinom kože.

Dođite na besplatni dermatološki pregled na gradsku plažu Puntižela, saznajte detalje o rizicima izlaganja UV zračenju te kako se najbolje zaštititi od negativnih posljedica izlaganja suncu.

Odgovori

Pin It on Pinterest