Grad Pula objavio Javni poziv za isticanje kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih

U četvrtak,  20. listopada 2022. godine Grad Pula objavio je  Javni poziv za isticanje kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Grada Pule.

Kandidate za članove Savjeta mladih mogu isticati udruge koje su sukladno statutu i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade, učenička vijeća, studentski zborovi, podmladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija u Republici Hrvatskoj i neformalne skupine mladih.

Kada je predlagatelj kandidature neformalna skupina mladih, tada mora biti skupina od najmanje 40 mladih. Ovlašteni predlagatelji kandidatura dužni su prilikom isticanja kandidatura za članove savjeta mladih predložiti i zamjenika za svakog kandidata za člana savjeta mladih. Jedan predlagatelj može predložiti najviše tri kandidata.

Pisane i obrazložene kandidature za članove Savjeta mladih Grada Pule i njihove zamjenike podnose se u roku 15 dana od dana objave javnog poziva  na propisanom obrascu.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na tel. 371-930 ili osobno u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti i mlade, Pula-Pola, Sergijevaca 2/II.“

Javni poziv za isticanje kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Grada Pule možete pronaći na poveznici:

https://www.pula.hr/hr/novosti/natjecaji-i-nadmetanja/detail/24250/javni-poziv-za-isticanje-kandidatura-za-izbor-clanova-i-zamjenika-clanova-savjeta-mladih-grada-pula-pola/

Odgovori

Pin It on Pinterest