Grad Pula nastavlja s uređenjem dječjih igrališta

U srijedu, 26. listopada 2022. godine tijekom jutarnjih sati započinju radovi postave ograde na dječjem igralištu u Divkovićevoj ulici kod popularnih „crvenkapica“, dok će u četvrtak, 27. listopada  započeti postava ograde oko dječjeg igrališta u Voltićevoj ulici.

Planirana je nabava i postava panelnih metalnih ograda s personaliziranim uzorcima različitih veselih boja, s pješačkim i dvokrilnim vratima na dječjim igralištima, po uzoru na igralište u Koparskoj 33/39, odnosno u Ulici Olge Ban. Igrališta, osim što se nalaze u blizini prometnih površina, imaju veliki broj korisnika koje je potrebno sustavno nadzirati (vrtićke skupine). Osim toga, postavom ograda nastojat će se ograničiti i smanjiti prisustvo kućnih ljubimaca (izuzev pasa pomoćnika) na lokacijama koje su namijenjene najmlađima.

Završetak radova na obje lokacije očekuje se do kraja tjedna. Izvođač radova je po provedenom postupku nabave Metallum d.o.o. Potpićan, a ugovorena vrijednost izrade i postave ograda s vratima za obje lokacije iznosi 230.890,91 kunu.

Odgovori

Pin It on Pinterest