Izmijenjen ciklus rada semafora u Flaciusovoj ulici

Zbog radova u Arsenalskoj ulici i s ciljem povećanja protočnosti prometa

Zbog radova na rekonstrukciji Arsenalske ulici i s ciljem povećanja protočnosti prometa u srijedu, 9. studenoga 2022.godine izmijenjen je ciklus rada semafora u Flaciusovoj ulici kod Pošte, na način da se produžio vremenski interval zelenog svjetla iz Flaciusove ulice za 15 sekundi te 5 sekundi iz Leharove ulice, dok su vremenski intervali iz Arsenalske ukinuti.

Od četvrtka, 10. studenoga uvodi se izmjena u privremenoj regulaciji prometa te će se promet iz Flaciusove ulice odvijati dvotračno prema Dobrilinoj ulici.

Ovim izmjenama povećat će se protočnost raskrižja Flaciusova kod Pošte, kako smo najavili prošli tjedan.

Početkom studenoga započela je rekonstrukcija Arsenalske ulice, u dužini od gotovo 600 metara, koja će obuhvatiti prvenstveno radove na sanaciji sustava oborinske odvodnje, odnosno bit će reduciran broj postojećih revizijskih okna u trupu prometnice, eliminirat će se dio šahtova i  izmaknuti prema sredini prometnog traka. Predviđen je i pregled te, po potrebi, zamjena drugih elemenata u funkciji prikupljanja oborinske odvodnje, kao i u konačnici sanacija same kolničke konstrukcije.

Procijenjena vrijednost investicije iznosi 3,66 milijuna kuna bez PDV-a, a zbog izvođenja radova pulski bulevar zatvoren je za sav promet do sredine veljače 2023. godine.

Odgovori

Pin It on Pinterest