Branislavu Bojaniću produljen mandat direktora Pula parkinga

Dana 23. prosinca 2022. godine u sjedištu trgovačkog društva Pula parking d.o.o. održana je Skupština na kojoj je postojećem direktoru Branislavu Bojaniću produljen mandat za vođenje poslova člana uprave – direktora društva.

“Promet i promet u mirovanju su moguće i najvažniji komunalni izazov za Pulu. Sukladno dokumentima i rješenjima koje su izradili prometni stručnjaci donijeli smo na odluke na razini Gradskog vijeća i uprave i pokrenuli potrebne procese. Pula parking je društvo koje provodi važan dio tih odluka i priprema projekte, a jedan od najvažnijih su gradnja garažne kuće i implementacija park&ride sustava. Ovom trgovačkom društvu je, s obzirom na sve u ovom trenutku, potrebna stabilnost i jako mi je stalo da zadržimo ritam, no redovito ćemo pratiti prolazno vrijeme. Kao što imam mogućnost imenovati, u svako doba mogu i opozvati direktora”,  kazao je gradonačelnik Filip Zoričić.

Temeljni program rada u imenovanog direktora su ulaganje u infrastrukturu i modernizaciju sustava parkiranja i naplate parkinga, povećanje kvalitete usluge trgovačkog društva Pula parking d.o.o. u svim segmentima poslovanja, kao i transparentniji sustav vođenja poslova društva.

Odgovori

Pin It on Pinterest