Grad Pula objavio Javni poziv za financiranje programa i projekata s područja socijalne skrbi, zdravstva i veterinarstva

Grad Pula objavio Javni poziv za financiranje programa i  projekata s područja socijalne skrbi, zdravstva i veterinarstva od interesa za opće dobro koje provode  udruge i ostale neprofitne organizacije na području Grada Pule u 2023. godini

Temeljem Odluke o raspisivanju Javnog poziva i načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Pule za 2023. godinu namijenjenih financiranju programa i projekata s područja socijalne skrbi, zdravstva i veterinarstva od interesa za opće dobro koje provode udruge i ostale neprofitne organizacije na području Grada Pule u 2023. godini, Grad Pula – Upravni odjel za društvene djelatnosti i mlade, 23. siječnja 2023. godine raspisao je  Javni poziv za financiranje programa i projekata s područja socijalne skrbi, zdravstva i veterinarstva od interesa za opće dobro koje provode  udruge i ostale neprofitne organizacije na području Grada Pule u 2023. godini.

Pozivaju se udruge i ostale neprofitne organizacije koje su programski usmjerene na rad u područjima naznačenim u Javnom pozivu da se prijave za financijsku podršku programima i projektima koji doprinose razvoju prioritetnog područja P3 Uključiv i digitalan grad iz strateškog dokumenta planiranja i razvoja Grada Pule „Provedbeni program Grada Pule za razdoblje 2021.-2025. godine“.

Rok za podnošenje prijava je 22. veljače 2023. godine.

Tekst Javnog poziva i ostala popratna dokumentacija objavljeni su na službenim stranicama Grada Pule u rubrici Uprava/ Upravni odjel za društvene djelatnosti i mlade/ Zahtjevi i dostupni su na poveznici:

https://www.pula.hr/hr/uprava/upravni-odjeli-i-sluzbe/upravni-odjel-za-drustvene-djelatnosti-i-mlade/zahtjevi/

Odgovori

Pin It on Pinterest