Istra 1961 ostvarila veliku pobjedu protiv Hajduka!

Istra 1961 – Hajduk 3 : 0

U 19. kolu 1. HNL, Istra 1961 ugostila je HNK Hajduk. Bila je ovo jedna od najboljih utakmica Istre 1961 ove sezone. Krenimo redom:

U početku utakmice, prvih dvadesetak minuta Hajduk je bio puno bolji protivnik. Stvarali su prilike preko Krovinovića i Livaje čiji pokušaji su završili ili pokraj gola ili ih je danas izvrsni Majkić spašavao. Istra u 29′ dolazi do vodstva. Erceg se sjajno snašao u kaznenom prostoru te pucao u bliži kut golmana Hajduka te doveo Puljane u vodstvo. Nekoliko minuta kasnije, Hajduk je uzvratio preko Melnjaka koji je zatresao mrežu no gol je poništen iz VAR sobe zbog zaleđa. Atraktivna utakmica se nastavila pa je tako u 41′ Borevković zatresao mrežu Puljana no i ovoga puta VAR soba poništila je gol zbog zaleđa. Na poluvrijeme je Istra 1961 otišla sa rezultatom 1 – 0.

U drugome poluvremenu Istra nastavlja sa odličnom igrom. U 53′ Petrušenko ubacuje iz kornera, a Galilea sam zahvaća loptu i atraktivno pogađa za 2 – 0. U 67′ Hujber je prošao po desnoj strani te ubacio, a Erceg je uspio zahvatiti loptu i pospremiti ju u mrežu Hajduka za konačnih i velikih 3 – 0. U sudačkoj nadoknadi Lisica je mogao povećati vodstvo na 4 – 0 no njegov udarac odlazi pored gola.

Istra 1961 upisala je velika tri boda protiv Hajduka i odigrala odličnu utakmicu. Puljani zaostaju tri boda za Slaven Belupom no imaju i utakmicu manje. Iduću utakmicu Istra 1961 igra na Aldo Drosini protiv NK Varaždina 3.2.2023. sa početkom u 17:00h

Odgovori

Pin It on Pinterest