Promocija LP-a “Pongal” projekta Too Faar u Klubu Kotač

Too Faar – glazbeni projekt u “chill-electro-organic“ stilu iza kojeg stoji pulski glazbenik Marko Grbac Knapić. Promocija albuma biti će u live proširenoj izvedbi.

Album “Pongal” nominiran za Porin 2023 u kategoriji elektronička glazba.

Album „Pongal“  je izbor kompozicija koje su nastale na jam sessionima u studiju „Armazonex“ u vremenskom razdoblju 2016-21 god., stilski se mogu svrstati u žanr elektronske glazbe „chill-electro-organic“.

Na samom albumu gostuju prijatelji, kolege glazbenici : Master Margherita, Marco Quarantotto, Saša Zorkić, Pavan Rangachar. Dizajn i artwork ploče potpisuje Alexander Pieri.

Ploča “Pongal” je izdana za “Geenger rec.” uz podršku Udruge građana Armazonex i potporu grada Pule.

Večer će se nastaviti uz elektronske ritmove Dj Neshe, Selektora Tame i Too Faar-a.

U Too Faar projektu spaja se elektronska i odsvirana instrumentalna glazba, takva “chill-out” sinteza je najzastupljenija  na svijetskim “chill” free style pozornicama, ali i lokalnih i regionalnih u nešto manjoj mjeri. Too Faar je nastupao na poznatijim svjetskim,  regionalnim i lokalnim chill pozornicama kao npr. Ruighort solstice(NL), Future Nature (HR), Lost Theory(HR), Boom(PT), LCF(HR), MoDem(HR), …..

Uskoro nas očekuje “artist talk” u dnevnom boravku Rojca gdje če se kroz razgovor sa M.G.K.- om pričati o samom procesu od začetka ideje pa do realizacije izdanja ploče. Od sessiona u studiu sa kolegama glazbenicima, do snimanja, miksanja , masteringa, digitalnog izdanja, masteringa za vinil do dizajna omota i na kraju promocije.

Više informacija na : Facebook Stranici pod nazivom –  ” Too Faar “

Odgovori

Pin It on Pinterest