Ugrađene nove nadstrešnice i zamijenjena razbijena stakla na stajalištima javnog gradskog prijevoza na području grada Pule

I u 2023. godini Grad Pula nastavio je s postavljanjem nadstrešnica na autobusnim stajalištima kako bi osigurali kvalitetniju uslugu korisnicima javnog gradskog prijevoza. Ovaj tjedan postavljene su dvije nove nadstrešnice u Ulici Bože Gumpca i jedna na početku Bečke ulice.

Tijekom narednog razdoblja pripremit će se temelji i ugraditi dodatne tri nadstrešnice koje su planirane za postavu u prvom kvartalu ove godine i to na stajalištima Gradskog groblja, Mutvoranske ulice i kod Osnovne škole Tone Peruška.

Ovim putem još jednom ukazujemo na problematiku devastacija nadstrešnica na autobusnim stajalištima, a koje su sve češće na meti vandala.

Grad Pula ponovno je zamijenio 9 razbijenih stakala i to na području Stoje, Verudele, Ulice Jurja Žakna i Vodnjanske ceste, dok će se u sklopu završnih radova u Arsenalskoj ulici zamijeniti svih 5 stakala na autobusnoj nadstrešnici koje su, također, u cijelosti devastirali nepoznati počinitelji.

Stoga još jednom molimo sve građanke i građane da čuvaju gradsku imovinu. Kupnja i ugradnja stakala financira se sredstvima gradskog proračuna, a ta bi se sredstva zasigurno  mogla utrošiti u druge namjene na dobrobit svih građanki i građana.

Odgovori

Pin It on Pinterest