Održan drugi program Pulskoga karnevala

Turistička zajednica grada Pula uz pokroviteljstvo Grada Pule organizirala je danas drugi program u sklopu manifestacije Pulskog karnevala.

Lijepo vrijeme izmamilo je mnoge male maškare da dođu do grada i poprate zanimljive programe Veselog karnevalskog autobusa u organizaciji udruge Birikina Pula, mađioničara Stefana i Rozi make up oslikavanje lica te  malu školu maškara u organizaciji Teatra Naranča. Ovom prigodom Pulapromet je i danas ustupio svog vozača i autobus u kojem su se odvijale predstave u 5 jutarnjih termina.

Za sve one vrijedne male maškare koji su sakupili bar četiri pečata i ovog puta slijedila je nagrada „skriveno blago“ koja se preuzimala u Turističkoj zajednici Pula na Forumu.

Malim princezama i super junacima podijeljeno je 500-tinjak nagrada te limitiran broj večeras besplatnih predstava „Priče iz čarobne kutije“ u izvedbi Teatra Naranča.

Nastavak karnevalskog duha  i dalje traje gdje karnevalska skupina Veli Vrh – Valmade organizira tradicionalne đireve na Velom Vrhu danas sve do 19.00 sati  

Pulski karneval nastavlja se i idućeg vikenda sa bogatim programom za male i velike.

Više informacija na www.pulainfo.hr

Odgovori

Pin It on Pinterest